Ai fost implicat intr-un accident in Bucuresti-Ilfov?

daune auto bucuresti

Ca sofer, stii deja ca accidentele fac parte din realitatea rutiera, insa tu ai sti ce pasi sa urmezi daca ai fi implicat intr-un accident usor? Pentru orice eventualitate, este bine sa stii toti pasii pe care trebuie sa ii urmezi pentru situatia in care ai fi implicat intr-un eveniment auto din care ar rezulta, in cel mai bun caz, doar pagube materiale.

Legislatia prevede ca accidentele usoare pot fi solutionate printr-o intelegere amiabila, prin intermediul companiilor din intermediul asigurarilor. Asta inseamna ca soferii implicati in accidente usoare, soldate doar cu pagube materiale, isi pot repara autoturismele intr-un centru daune auto Bucuresti fara a mai trece pe la politie, toate documentele de intrare in reparatie a masinii urmand sa fie eliberate de asigurator.

Asadar, cea mai indicata si recomandata solutie in cazul unui accident usor este sa te intelegi cu celalalt conducator auto, prin completarea unei constatari amiabile.

Pasi de urmat

Daca ai fost implicat intr-un accident care s-a produs in Bucuresti  Sectorul 1, Sectorul 2, Sectorul 3, Sectorul 4, Sectorul 5, Sectorul 6 sau Ilfov, suna in cel mai scurt timp si discuta cu un consultant daune. Daca masina nu este deplasabila, ne ocupam de tractarea ei conform conditiilor din polita RCA. Sfatul nostru este sa iti pastrezi calmul, pentru ca noi vom veni in ajutorul tau cu cele mai eficiente metode de rezolvare a unui accident usor.

  • Suntem la un apel distanta: +40751.262.800
  • Program de lucru: de luni pana vineri intre 08:00 si 17:30

In caz de accident usor, in care pagubele rezultate sunt doar de natura materiala, nu este neaparat necesara raportarea la sectia de politie pe raza careia s-a produs evenimentul rutier. Insa, pentru orice eventualitate, mentionam ca raportarea la Biroul de Accidente Usoare din Splaiul Unirii 311 (incinta Auto Cobalcescu) se face in termen de 24 de ore de la eveniment.

In cazul unei proceduri de intelegere amiabile, poti apela direct la un centru daune auto Bucuresti. Pentru constatare daune, ne gasesti la sediul din Str. Rusetu nr.4, sector 6, Bucuresti/020337. Fara stat la coada, fara timp pierdut, programari sau completari a zeci de formulare. Aici, beneficiezi de consultanta gratuita, deschidere dosar dauna, masina la schimb si reparatii autoturism intr-o unitate service autorizata RAR la cele mai inalte standarde calitative.

 

 

Nu uita:

In caz de accidente usoare, actioneaza cu calm si alege procedura amiabila, care este cea mai eficienta optiune de rezolvare a evenimentelor din trafic.

Daca, insa, vorbim de un accident in urma caruia au rezultat si victime, ai obligatia de a nu schimba pozitia autovehiculelor implicate si de a nu parasi locul evenimentul fara acordul organelor de ancheta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *