Service auto București specializat în constatări daune auto și asigurări

Suntem un service auto sector 6 dotat cu echipamente moderne și personal calificat pentru a rezolva orice problemă cu care se confruntă autovehiculul dumneavoastră.

Ne place să credem că suntem cea mai bună alegere când vine vorba de servicii de programare și reparații auto, servicii profesioniste de constatare corectă și completă a daunelor, consultanță, reparații cu piese originale.

Efectuăm servicii auto la un înalt standard calitativ, alături de o echipă dedicată și educată în acest sens, cu un nivel ridicat de calificare, competență și experiență.

Suntem echipați cu cele mai moderne utilaje, dispozitive, echipamente, scule și testere, pentru ca mașină dumneavoastră să primească toată atenția care i se cuvine.

Îmbinăm calitatea cu seriozitatea, astfel încât la service auto sector 6 să beneficiați de o experiență minunată, tradusă prin cele mai profesioniste servicii de mecanică, electrică, tinichigerie și vopsitorie auto.

Servicii complete de reparații și constatări daune auto

Soluționăm constatări daune auto prin cele mai prompte servicii de programare și reparații auto.

Stăm la dispoziția dumneavoastră cu servicii profesioniste ce constau într-o constatare corectă și completă a daunelor, consultanță, reparații cu piese originale și mașină la schimb pe toată durata reparaţiei.

În cazul unei constatări daune auto, oferim soluții tehnice stabilite de către personalul specializat al unității noastre service, ce vin ca și consecință a simplificării procedurilor dintre asiguratorul RCA și centrul nostru reparator.

Service-ul auto pune la dispoziția celor care, în urma unui accident, au nevoie de reparații în baza unei polițe RCA, următoarele servicii:

  • Asistență și programare
  • Suport întocmire dosar daună
  • Mașină la schimb, prin cost suportat de asigurator
  • Lucrări de natură mecanică, electrică, tinichigerie/vopsitorie auto cu decontare directă și rapidă de către societatea de asigurări
  • Notificare asigurator
  • Reparație auto efectuată sub garanție, prin înlocuirea părților avariate cu piese de schimb originale, omologate RAR
  • Consultanță juridică în caz de daună.

În service auto sector 6 va putem ajuta cu reparația mașinii dumneavoastră, fiind specializați pe constatări daune auto în București. Colaborăm cu toate firmele de asigurări, oferindu-vă, astfel, constatări daune Asirom, constatări daune Allianz, constatări daune Euroins, constatări daune Generali, constatări daune Grawe, constatări daune Groupama, constatări daune Omniasig, constatări daune Uniqa.

Conform legislației în vigoare, aveți dreptul să apelați la orice service auto București pentru reparații și constatare daună auto, pe baza unei polițe de asigurare obligatorii RCA, de la orice societate de asigurări.

Ne ocupăm de întregul proces de constatare și reparație a mașinii dumneavoastră avariate, lucrăm doar cu piese originale sau omologate de producător, oferim garanție la manoperă și mașină la schimb pe toată durata reparației – costul fiind suportat de asigurator, conform poliței RCA.

Aici, în cel mai apt service auto din București, vă simplificăm problema cu diagnosticarea și rezolvarea defecțiunilor tehnice, vă scutim de pierderea timpului cu presupuneri inutile și costisitoare, oferindu-vă o gamă largă de servicii pentru mașini de diferite mărci.