Ați fost lovit/ă de o mașină fără asigurare RCA valabilă?

Există oricând posibilitatea de a fi implicat/ă într-un accident cu un autoturism fără asigurare RCA valabilă sau ca șoferul care se face vinovat de producerea accidentului să fugă de la fața locului.

Iată cum puteți beneficia de reparații daune auto

Putem interveni pentru dumneavoastră în calitate de unitate unitate reparatoare și birou constatare accidente fără poliță RCA / vinovat RCA străin.

Ne ocupăm de toată documentația necesară deschiderii unui dosar de despăgubire, aici fiind inclusă decontarea reparației către unitatea noastră.

FPVS (Fondul de Protecție a Victimelor Străzii) este cel care va despăgubi prejudiciile aduse autoturismului dumneavoastră în cazul accidentului produs.

daune auto bucuresti

Luați legătura cu unul dintre operatorii noștri în vederea unei programări pentru deschiderea dosarului de daună în urma unui accident suferit cu un autovehicul  ce nu deține poliță RCA valabilă.

In cazul unui accident fără RCA, nu trebuie să vă îngrijorați cu privire la procedura de soluționare sau să vă stresați prea mult cu inevitabilele reparații daune auto.

Tot ce trebuie să faceți este să vă programați constatarea daunei, să veniți cu mașina în service, iar de restul ne ocupăm noi. Deschidem dosarul de daună și vă programăm rapid pentru orice tip de reparații daune auto.

Documente de completat în vederea deschiderii unui dosar de daună pentru reparație auto pe asigurare

  1. Formularul „Avizare de daună”, care va fi completat și semnat de proprietarul autovehiculului de la data producerii accidentului rutier;
  2. Actul din care să rezulte vinovăția și circumstanțele producerii accidentului – (ex. Proces verbal de contravenție, Constatare Amiabilă de Accident, Hotărâre judecătorească, etc.);
  3. Copie al actului de identitate al solicitantului (Carte de identitate, Buletin de identitate, Pașaport, Certificat de înregistrare al societății (CUI));
  4. Copie după actul doveditor al proprietății asupra bunului avariat (certificat de înmatriculare – talon, carte de identitate, etc.);
  5. Alte documente necesare în susținerea declarațiilor, a circumstanțelor producerii accidentului sau a pretențiilor de despăgubire (în funcție de situație, deviz estimativ de reparație, facturi și chitanțe de reparație, declarații, acte de naștere, acte de stare civilă, acte de deces, fotografii, raport de expertiză tehnică sau medico-legală, etc.);
  6. Corespondența dintre păgubit și reprezentantul de despăgubiri pe teritoriul României al societății de asigurări din străinătate – din Spațiul Economic European (S.E.E.) – respectiv, prima avizare trimisă reprezentantului de despăgubiri pe teritoriul României al societății de asigurări străine.